Un workshop ce a explicat felul in care brandurile proiectelor rezidentiale se pot diferentia in fata competitiei si cum pot descoperi acele elemente pentru o pozitionare strategica si o comunicare coerenta si cu impact.

Marketing for residential marketPe 4 iunie 2008,  la Hotel Novotel, a avut loc  primul workshop cu tema “Marketing for Residential Market”. Seminarul face parte din seria Advertising 2.0, platforma de comunicare lansata de Evensys in primvara anului 2008.  Seminarul a avut ca obiectiv principal furnizarea de tactici, strategii si solutii pentru comunicatorii si specialistii de marketing angrenati in promovarea proiectelor rezidentiale.

VorbitoriIOANA MAGDALENA MANEA
Director General, Director Creatie & Strategie,
Loco Branding & Communication

Ioana Manea este, din septembrie 2005, director general si director de creatie si strategie in cadrul agentiei full-service Loco Branding & Communication.
[mai mult]

ELIZA ROGALSKI
Managing Partner, Rogalski Grigoriu Public Relations

Eliza Rogalski este managing partner al companiei Rogalski Grigoriu Public Relations, specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor. [mai mult]

RADU IONESCU
Managing Director, Kinecto

Radu are 5 ani experienta in antreprenoriat in domeniul interactive, cu implicare preponderenta in coordonarea strategiei si in new business. [mai mult]

De ce nu trebuie ratata urmatoarea editie?• Pentru ca vei intalni specialisti in comunicare personalizata care iti vor deslusi tainele acestui tip de marketing
• Pentru ca vei descoperi o modalitate eficienta, din punct de vedere al costurilor, de a construi branduri si evident, de a creste vanzarile companiei tale.
• Pentru ca liderii pietei sunt cei care mizeaza pe creativitate si inovatie.
• Pentru ca marketingul joaca astazi un rol foarte important in vanzarea unui proiect rezidential.


Cui s-a adresat seminarul?Seminarul s-a adresat practicienilor din marketing si comunicare din agentii imobiliare sau dezvoltatori de proiecte rezidentiale.